Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Wacław Magoń Krisu22 Adamczyk alicec74 Mareczek86 (12607 niezalogowanych)

()
Początkujacy
Piotruś Paan napisał:

Zanim coś napiszesz fucknij sie w morde ,,,jak nie dasz rady to zaproś mnie,,,po tym już nie bedzie co u Ciebie fuckać -awatarku zakompleksiony.....a jesli dalej odbijesz piłeczke to uważaj kto jest po drugiej stronie,nie każdy przechodzi obojętnie obok prowokacyjnych tekstów matole z malinowym nosem......[/quote]

Piotrus Pan i jego Nibylandia...przy braku konstruktywnych argumentow wymachuje szabelka!!!
Kompleksy? Niskie poczucie wlasnej wartosci?
Skads jest mi znane takowe zachowanie.......acha juz wiem , pewnie z Polskiej polityki.

Zycze Ci owocnego weekendu i strzelenia kilku goli , byle nie do swojej bramki...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
jaromazurr napisał:
To co z tym meczem w niedziele chyba ze Adas by przyszedl to bysmy w rugby zagrali

Witaj Jaro!!! A juz sie martwilem, ze zagubiles sie na "Niedzieli" i grozilby nam spadek "ogladalnosci".
Jezeli chodzi o rugby to ta dyscyplina nie jest mi wcale taka obca, zdecydowanie wole "15" niz "7", jezeli kiedys grales to wiesz jakiej wspanialej dyscypliny taktycznej uczy oraz przygotowania fizycznego , nie to zwykle bieganie za foetbolowka.
A i smak piwa zmieszanego z krwia i blotem po meczu....bezcenne.
Sport niestety bardzo kosztowny, kontuzjogenny i nie dla wszystkich przejrzystych regolach...dlatego malo popularny , nie mylic z foetbolem amerykanskim.
Na pocieszenie dodam, ze od Nowej Zelandii dzieli nas przepasc ale Holendrow zostawiamy w tyle!!!
Dla koneserow polecam rugby kobiece, a Ciebie Jaro zapraszam na partie szachow.

Milego weekendu.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
I to sie nazywa miec klase
przez duze Kaaaaaaaaaaaaaaa !
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No no, w koncu jakas odpowiedz, a mozna tak bylo od poczatku lekko szyderczo ale na poziomie, przciez nikt ze mna nie musial sie zgadzac, tylko tak dalej a moze Adam kiedys w szachy zagramy
Kolek ale bez takiego entuzjazmu, cos mi sie wydaje ze to taka cisza przed burza
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Heeeej Adamm...Kope lat...Troche czasu upłyneło i wody w Renie też
Ostatnio po koncercie nie było zbytnio czasu na jakieś "wieksze conieco"
Wdepnij moze czasem gdy będziesz w okolicy Eindhu
Musze potrenować,bo Kołek obiecał mnie upić,i wiem ze nie popuści
@EDIT
Wypowiedzi jak zawsze powalajace
Zgłoś wpis
56 Postów
bellax bellax
(bellaxx)
Gaduła
największa wadą mężczyzn jest jedynie to że są mężczyznami - narodowość specjalnie nie ma znaczenia
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
Nikt nie jest idealny-nawet laserowa poziomica kłamie.....tak skonstruowano ten swiat
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
BZIQ napisał:
Nikt nie jest idealny-nawet laserowa poziomica kłamie.....tak skonstruowano ten swiat

kto skonstruował ?
Zgłoś wpis
372 Posty

()
Doświadczony forumowicz
cosmopolitan napisał:

kto skonstruował ?

yyyyyyyyy Kiri-Skłodowski!?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
BZIQ napisał:
cosmopolitan napisał:

kto skonstruował ?

yyyyyyyyy Kiri-Skłodowski!?

yyyyyyyyyyyyyyyyyyy nie ZbZikowaLes ....
Zgłoś wpis

Bliżej nas